Kleding

FOR FASHION LOVERS ON THE MOVE!

 

Outfit

Van charmante jurkjes tot stoere vesten. De kleding die wij verkopen maakt jouw garderobe compleet, benieuwd hoe dat er in real life uit ziet? Kom dan langs in onze winkels, bekijk onze instagram of koop het in onze webshop en houd een passessie bij jou thuis!

De mooiste merken

Omdat we met exclusieve merken en korting werken is het wel nodig om in te loggen op onze website. Je hoeft maar één keer een account aan te maken en dan heb je toegang tot al onze speciale merkshops. Shop je liever op soort product in plaats van een merk? We hebben hier alle sneakers, laarzen en boots voor je op een rijtje gezet!

Via VaiDeabusedRed Rag – Spooq – Agire  – XpooosMarcMarcsK-SwissGosh – Inuovo

Volg ons op Instagram

Wil je als eerste op de hoogte zijn voor de nieuwste aanwinsten in onze winkels en webshop? Volg ons dan op Instagram plaats je order via een comment op onze berichten, ga direct naar onze webshop of trek een sprintje op je nieuwste sneakers naar een van onze winkels in Middelburg of ‘s-Hertogenbosch!

Blijf op de hoogte

Het is bijna niet bij te houden hoe snel merken zich aan Moves binden! Wil jij op de hoogte blijven van alle nieuwe kortingen, nieuwe merken en labels? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.